Stress

By 15 november, 2018augusti 29th, 2019Stress och avslappning

Stress är kroppens naturliga reaktion på situationer som upplevs som farliga och hotfulla. Det förändrar kroppens funktioner för att öka chanserna för att klara av/överleva en verklig eller tänkt fara här och nu. Stress blir farligt den dag vi inte hinner återhämta oss mellan stressituationerna.

Spänningar i axlar, nacke, huvudvärk och magbesvär är vanliga symtom på stress. Vi på KiropraktorHälsan har specialiserat sig på stresshantering. De allra flesta har mer eller mindre stress i sin vardag som påverkar vår kropp.

Vårt mål är att hjälpa till att kunna hantera stressen bättre och minska stressfaktorerna där det är möjligt, och vi lägger alltid upp ett individuellt program för varje patient.

Läs om vår stresshantering

Patienter berättar:

Peter Hardö

Träning är en stor del av mitt liv. Jag har tränat kampsport sedan unga år, företrädesvis brottning men även Bjj och MMA. Tuffa idrotter och med relativ hög skaderisk som kräver rätt handpåläggning. Efter 1 års behandling på KiropraktorHälsan är jag helt smärtfri och jag kan återigen träna obehindrat. Idag är det MTB, spinning, löpträning och Crossfit som gäller. Stort tack till er på KiropraktorHälsan som fick mig på banan igen!

Önskar du vår hjälp?

Fyll i formuläret på denna sida med ditt namn, dina kontaktuppgifter.

Du kan välja att göra en bokningsförfrågan för stressanalys eller att vi kontaktar dig för mer information om stressanalys och våra stresshanteringsprogram.

Välkommen!