Höftbesvär

By 27 december, 2018september 2nd, 2019Höfter

Höftleden är en av de största lederna i kroppen. Den är byggd för stabilitet och har en begränsad rörlighet.

Vi ser höftleden som en del av rörligheten i ländrygg, bäcken och höft som skall koordinera varje steg vi tar. Ett besvär i något av dessa områden kan ge symtom runt ljumske och höftben.

Vi tar reda på vilka leder, muskler eller ledband som är påverkade och hjälpa dessa att fungera bättre. Vår erfarenhet är att många höftbesvär kan bli hjälpta med kiropraktik, bara diagnosen är rätt. Måttlig artros är inget hinder för behandling och många känner en klar förbättring, och vi kan även hjälpa till att hänvisa vidare vid större förslitningar.

Patienter berättar:

Mimmi Dahlström

När jag började gå till KiropraktorHälsan så var jag smärtpåverkad dygnet runt. Jag hade svårt med många arbetsmoment på mitt jobb inom vården, var ständigt trött och ofta på dåligt humör. Idag är jag smärtfri, piggare och gladare! Jag kan äntligen ta mina promenader som jag älskar och har även börjat träna på gym. Personalen på KiropraktorHälsan har varit så omhändertagande och hjälpt mig att få mitt liv tillbaka.

Önskar du vår hjälp?