Migrän

By 27 december, 2018september 2nd, 2019Huvud

Migrän är en kraftig intensiv huvudvärk, ofta lokaliserad till ena halvan av huvudet eller bakom ögonen. Migrän förknippas ofta med överkänslighet för ljus och ljud.

Ofta beskrivs den som multifaktoriell med flera utlösande orsaker som bidrar till ett anfall. Spänningar i nacken och stress är två orsaker vi på KiropraktorHälsan fokuserar på när migrän är en del av besvärsbilden. Vi har god erfarenhet av att behandla patienter med migrän och forskning stödjer att kiropraktik är en effektiv behandlingsform för migrän.

Patienter berättar:

Sanni Sylvan

Jag har haft ont i många år och gått till sjukgymnast. När jag kom till KiropraktorHälsan gick jag en behandlingsperiod som var helt revisionerande! Nu går jag bara på underhållsbehandling en gång i kvartalet, som gör att jag håller mig frisk och helt smärtfri!

Önskar du vår hjälp?