Armbågsbesvär

Inlagt av 5 augusti, 2018 november 15th, 2018 Armar och händer

Besvär från armbågen kan uppträda lokalt, sprida sig mot handen eller upp mot skuldran. Tennisarmbåge och musarm är två vanliga diagnoser på armbågsbesvär. Det indikerar att det är besvär som uppkommit genom långvarig repetition och ofta vet man inte exakt vad som är orsaken till besvären.

Vår uppgift som kiropraktorer är att undersöka leden för att ta reda på vilka av alla strukturer i leden som är irriterade och se till att leden börjar fungera så optimalt som möjligt.

Samtidigt tittar vi på hur handled och axelled fungerar samt hals- och bröstrygg, vilka alla fungerar i ett samspel.

Ac at fames. Felis tincidunt massa velit sed malesuada aliquet consequat est nunc semper malesuada lacinia tortor aliquam. At pharetra ante. Pellentesque lectus hendrerit. Nunc sed fames. Risus dolor sit hac pellentesque justo amet et morbi. In est phasellus nec fermentum adipiscing. Sed urna dui arcu odio quam. Nulla dui non integer pede lectus.