Artros

By 27 december, 2018september 2nd, 2019Armar och händer, Ben och fötter, Rygg och bäcken

Artros är förslitningar på leder som gradvis uppstår med ökad ålder. På röntgen ser artros ut som pålagringar av ben runt leden. Detta gör kroppen för att stabilisera en led som tidigare varit instabil. Det är viktigt att veta att artros inte behöver betyda att man har smärta.

Artros/benpålagringar i ryggraden kan göra att utrymmet för ryggmärg och nervrötter minskar.

Vår uppgift är att optimera funktionen i ryggraden så att påverkan på nervsystemet minimeras. Vår erfarenhet är att artros inte är ett hinder för kiropraktisk behandling och att de flesta kan få lindring av sina besvär. Många blir helt besvärsfria trots att det finns artros i det område som behandlas.

Patienter berättar:

Bo Bergfalk

Det är det bästa som hänt mig! Har artros i både rygg och höft efter att ha arbetat hårt i många år och hade ont i hela kroppen när jag kom till KiropraktorHälsan första gången. Vet att artrosen inte försvinner men vart som en ny människa efter behandling hos dom.

Önskar du vår hjälp?