Huvudvärk

By 27 december, 2018september 2nd, 2019Axlar, nacke och skuldror, Huvud

Efter ländryggs- och nackbesvär är huvudvärk den vanligaste orsaken till att man söker vår hjälp.

Det finns många olika typer av huvudvärk där spänningshuvudvärk och migrän tillhör de vanligaste. Kiropraktik har visat goda resultat i studier av bägge dessa typer.

Vår uppgift är att ta reda på vilken typ av huvudvärk och vilka strukturer i nacke, bröstrygg, skuldror, huvud och käkar som påverkar. Vårt stresshanteringsprogram är ett viktigt komplement vid behandling av huvudvärk.

Patienter berättar:

Sanni Sylvan

Jag har haft ont i många år och gått till sjukgymnast. När jag kom till KiropraktorHälsan gick jag en behandlingsperiod som var helt revolutionerande! Nu går jag bara på underhållsbehandling en gång i kvartalet, som gör att jag håller mig frisk och helt smärtfri!

Önskar du vår hjälp?