Vår personal

@kiropraktorhälsan

Vi jobbar på Kiropraktorhälsan

Anders Lundgren

Leg. kiropraktor

Anders Lundgren är legitimerad kiropraktor. Han graduerades av Anglo-European College of Chiropractic, England 1995 efter fem års heltidsstudier på universitet och efter praktikåret erhöll han sin legitimation 1996. Samma år började Anders arbeta som kiropraktor i Nyköping.

Anders är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR, som organiserar akademiskt utbildade kiropraktorer i Sverige.

Anders har kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket och kan många kiropraktiska tekniker. Helst väljer han mjuka tekniker som passar såväl unga som gamla. Hjärnan roll i läkprocessen och den kiropraktiska behandlingens  påverkan på hjärnan är intressen som ligger Anders varmt om hjärtat. Detta engagemang gör att KiropraktorHälsan idag ligger i framkant inom kiropraktiken i Sverige.  

Anders grundfilosofi är att alla har en potential att kunna förbättra sin livskvalitet oavsett ålder.

Bodil Lundgren

Leg. kiropraktor

Bodil Lundgren  är legitimerad kiropraktor. Hon graduerades av Anglo-European Collegeof Chiropractic, England 1997 efter fem års heltidsstudier på universitet och efter praktikåret erhöll hon sin legitimation 1998. I Nyköping har Bodil varit verksam sedan 1999.

Bodil är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR, som organiserar akademiskt utbildade kiropraktorer i Sverige. 

Bodil har kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket och har bland annat ett certifikat i kiropraktisk pediatrik (kiropraktisk barnbehandling) och har kunskaper att behandla kvinnor som har gravidrelaterade ryggbesvär.

Helén Gryth

Klinikassistent, medicinsk yogalärare

Helén möter du i receptionen och på telefon när du ringer till oss. Hon har stor kunskap och insikt om hur och med vad vi arbeter med på KiropraktorHälsan och hon kan svara på de flesta frågor som dyker upp. 

Helén utför mätningar, koordinationsanalyser och stressanalyser på KiropraktorHälsan samt leder motiverande samtal med våra patienter vid behov.

Helén har stor vana att möta människor och är yogalärare sedan 2003. På KiropraktorHälsan har hon klasser i Medicinsk Yoga. På kvällar leder hon regelbundet yogaklasser i Nyköping i egen regi (yogalivsenergi.se).

Sandra Landin

Klinikassistent

Sandra möter du i receptionen och på telefon när du ringer till oss. Som klinikassistent hjälper hon till med allt praktiskt runt dina besök hos oss och hon kan svara på de flesta frågor som dyker upp. 

Sandra utför mätningar, koordinationsanalyser och stressanalyser på KiropraktorHälsan samt leder motiverande samtal med våra patienter vid behov.

Sandra har stor erfarenhet av att möta människor. Sandra är Dipl. ekologisk hudvårdsterapeut och driver sedan 2008 en ekologisk hudvårdssalong (hudhalsaneko.se) med behandlingar på Outlaw i Nyköping (outlawhair.se).

Maria Wallin

Massör, yogainstruktör

Maria är utbildad som massör på Åsa Folkhögskola. Välj mellan enbart massage eller i kombination med en kiropraktorbehandling.       

Massage när den är som bäst! Behandlar, ger ny kraft, energi och återhämtning till skadade, trötta, överansträngda, värkande och spända muskler.

Träning och yoga är ett stort intresse för Maria och hon leder regelbundet klasser på Nordic Wellness. På torsdagar leder Maria Yin-yoga på KiropraktorHälsan.