Skriv ut

Sagt om oss

”Jag rekommenderar alla som har ont i knän, höfter eller rygg att i första hand gå till en kunnig och seriös kiropraktor med sina problem. Sjukvården har endast erbjudit mig Treo Comp.”
-- Leif Holmgren, Oxelösund

”Sedan i höstas har jag också fått hjälp med min stress. KiropraktorHälsan har ettstressprogram som jag har genomfört, så efter en superstressig tid på mitt arbete, känner jag idag att den hjälpen jag fick av personalen och stresshanteringen på KiropraktorHälsan kom i rätt ögonblick. Jag har inte varit sjukskriven en dag för min stress, men hade säkerligen inte klarat denna stressiga period utan den behandlingen.”
-- Inger Sandberg, Horn

”Min yrsel fixades av gänget på KiropraktorHälsan. Tack alla för behandling och omsorg.”
-- Kurt Löfgren, Nyköping

”Jag var tidigare i behandling hos flertal sjukgymnaster, naprapater, fick akupunktur mm, vilket hjälpte för stunden. Nu tycker jag att jag får en mer varaktig hjälp och orkar fortfarande arbeta halvtid.”
-- Kerstin Hartvig, Nyköping (med diagnosen fibromyalgi sedan 1998)

”Efter några behandlingar började Elly (9 år) att springa, hoppa rep och klättra i träd. Tack Anders”
-- Mamma Eva, Arnö, Nyköping

”Nu när Anders har hjälpt Gustav (6 år) med de besvär som uppstod i samband med krocken har vi upptäckt att Gustav mår mycket bättre i magen. Han har för första gången på 6 år normal avföring.”
-- Mamma Eva Larsson, Vrena

”Tack Anders för din lugna, informativa förklaring vid mitt första och andra besök och din försiktiga behandling av min nacke vid följande besök. . . Varma rekommendationer.”
-- Marina Norén, Stigtomta (besvärsfri efter 10 år av huvudvärk)

”2,5 månad efter mitt första besök är jag fri från min hemska huvudvärk som jag hade haft i flera år, och jag behöver inte äta värktabletter. Så jag säger ge inte upp hoppet, det finns hjälp!!”
-- Helen Biörklund, Råby

”Jag är oerhört tacksam för den hjälp jag fått av Bodil och Anders och tycker att jag haft en otrolig tur som hittade hit”
-- Margareta Josefsson, Nyköping

”När jag kom till Bodil så trodde jag inte att det skulle gå så bra som det gjorde. Idag mår jag mycket bättre och framför allt kan jag röra mig. Ett bättre humör har jag också fått.”
-- Jenny Öden, Nyköping

”Jag är mycket imponerad av behandlingarna jag fått och kommer att rekommendera KiropraktorHälsan till alla mina bekanta”
Åke Askesten, Nyköping (84 år)

”Mina knän fungerar bättre och jag har slutat med inlägg i skorna som jag har haft för att benen var litet olika långa. Jag har också blivit bättre i axlarna och nacken. Tack Johan och Anders.”
-- Anita Kernell, Nyköping

”Min erfarenhet av att gå till kiropraktorn är bara positiv. Så positiv att jag har övertalat resten av släkt och vänner att uppsöka kiropraktor med sina besvär.”
-- Karin Norén, Nyköping

”Jag sover bättre, inte för att jag sov dåligt innan men nu när jag vaknar så är jag pigg. Jag känner mig helt utvilad. Det är en härlig känsla… jag kommer fortsätta gå till kiropraktorn för det får mig att må bra.”

“Alla som jobbar på KiropraktorHälsan är guld värda. Dom gör mirakel där. Jag är jättetacksam för att jag träffade dom. Dagens ros skulle jag dela ut till hela arbetsstyrkan. Tack så mycket!!!”
-- Maria Hack, Oxelösund

“Det “helhetsbemötande” som individ jag fick av dig (Bodil) och Maiwy är oslagbart och det har betytt otroligt mycket för mig . . . stort varmt tack för en fantastisk profession att bemöta individen på.”
-- Annica Ceder, Nyköping

“Nu har jag gått ca 3 månader på behandling och fått ett nytt liv. Värken är så gott som borta. Bättre i nacke och rygg. Kan sova om nätterna igen. Min ständiga magkatarr har försvunnit och jag slipper nu magmedicinen. Även mina problem med bihålor har försvunnit. Likaså min ständiga huvudvärk och yrsel är borta och jag känner mig klarare i huvudet och orkar mera. Livet har kommit tillbaka. . . Också min herdehund märker att matte mår bättre nu.”
-- Bosse, Nyköping

“Bodil behandlar våra två äldsta barn, Nathalie har fått bort sin skolios och kastat sina skoinlägg och Benjamin har fått igång sin mage.”
-- Mamma Annika, Oxelösund

“Jag blir glad bara av att komma till KiropraktrorHälsan, alltid bemött med glad ansikten i receptionen. Alltid lite småprat som lättar upp många gånger, har aldrig sett några sura miner. Är mycket tacksam för all proffsig hjälp jag har fått av er alla. Rekommenderar er alla med stor värme.”
-- Eva-Lena Eriksson, Nyköping

“Jag känner mig lugn beträffande min rygg och behöver inte oroa mig för att jag ska få ont igen. Anders har hjälpt mig med flera andra småkrämpor. Anders kan och vet. Denna trygghet är A och O för välbefinnande. Jag har blivit mer hälsosam överlag. Äter bättre, stressar mindre, rör på mig i större omfattning. Tack för allt stöd och all hjälp!”
-- Kristina Rickne, Bärsta

“Rakare, piggare och mer fokuserad. Känns alltid bra att satsa på sig själv ibland och få en lugn stund på kliniken.”
-- Bo Malmkvist, Nyköping

“Ni ser till hela människan. Kunnig personal, bra bemötande. Inte bara bända, böja, töja”
-- Susanne Loander, Nyköping

“Ökad rörlighet, avslappnade muskler, ökat välbefinnande. Gå dit!”
-- Katharina Lagnöhed Löb, Nyköping

“Ökad medvetenhet, befrielse från dåligt samvete, kunskap, mindre ont i kroppen, mindre huvudvärk, mindre problem med koncentrationen, mer energi.”
-- Lisa Wärn, Oxelösund

”Som en bonus har mitt välbefinnande blivit kanon, förr vart jag hispig i bilköer, nu bekommer det mej inte.”
-- Tommy Karlsson, Ålberga

“Jag talar om vilken underbar männikosyn ni har och hur proffsiga när och alltid har en lösning, ni ger inte upp utan har alltid ett alternativ på behandling. Mycket noga med dokumentation och uppföljning. Jag hade inte varit den jag är idag utan er!”
Gitt-Marie Askesten, Arnö, Nyköping

“Påverkar humöret positivt. Testa KiropraktorHälsan”
-- Rolf Stahre, Nyköping

“Värken är borta när jag går regelbundet. Det hjälper och man får lära sig att läsa kroppen på ett annat sätt än förut. Allt hänger ihop.”
-- Ingrid Eriksson, Nyköping

“Jag brukar säga att Anders har magiska händer och kan hjälpa dig”
-- Eva Englund, Nyköping

“Stora förändringar, sällan ont, inga problem alls vid uppsittning (på häst). Hjälp med insyn i mitt liv och tänker mer på vad jag gör och hur jag gör.”
-- Katarina Fager, Stigtomta

“Vet nu hur man kan förebygga ryggont. Känns bra att få hjälp när man har problem med rygg och nacke. Blir alltid bättre av besök hos er. Pålitliga och professionella!”
-- Maria Johansson, Nyköping

Här hittar du oss

Kiropraktorhälsan i Nyköping
Slottsgatan 23
611 32 Nyköping

Legitimerade av Socialstyrelsen

lkrLogo  CollegeLogo