Skriv ut

Neurologisk kiropraktik

Neurologiskt baserad kiropraktik är traditionell kiropraktik som grundar sig på nervsystemet och dess kontrollerande funktion av kroppen samt 2000-talets teknologi där vi kan mäta förändringar i nervsystemet.

Med kunskapsutvecklingen de sista årtiondena har hjärnans roll för läkning blivit mer och mer påvisbar. Samtidigt har kiropraktisk forskning kunnat visa att kiropraktorbehandlingen inte bara har effekt på nervrotsnivå längs ryggraden, utan att även hjärnans signaler påverkas av kiropraktisk behandling.

Det vi gör på KiropraktorHälsan är att mäta förändringar i kroppens och nervsystemets sätt att arbeta under en besöksserie. De mätmetoder vi använder är balansvågar, datorbaserade koordinationstester och stressprofiler. Stressprofilen är den mest avancerade mätmetoden där vi initialt kan mäta hur stressad kroppen och hjärnan är och hur lätt den har att återgå till viloläge.

Dessa tester gör att vi idag mycket lättare kan förutsäga vilka utmaningar vi har att arbeta med och hur lång tid det kommer att ta för att återgå till normal hälsa.

Läs mer om våra mätmetoder

Här hittar du oss

Kiropraktorhälsan i Nyköping
Slottsgatan 23
611 32 Nyköping

Legitimerade av Socialstyrelsen

lkrLogo  CollegeLogo