Skriv ut

Network care

Network Care är en träningform som sker hos oss på KiropraktorHälsan. Träningen är i grupp med upp till fem deltagare per session pch är främst en del av vår strävan mot bättre kroppskännedom och minskade stressnivåer. Lätta beröringar längs ryggraden stimulerar andningen som tillsammans med specifika andningsövningar hjälper kroppen och nervsystemet att hitta bättre lösningar. Gruppdynamiken gör att många upplever starkare förändringar än vid traditionella besök.

Network Care är ofta inte den första kontakten med kiropraktik hos oss. Vi talar om när vi tycker du är redo för att börja. Är du nyfiken att prova på ordnar vi så att du får vara med på ett träningstillfälle.

Network Care är utvecklad av Donald Epstein och är ett helhetskoncept där man ser läkning som en process till ett bättre och stabilare läge, snarare än att återgå till det tillstånd där man var innan kroppen började ge symtom. Det är en process som är både mental och fysisk. Teknikerna är mjuka och kiropraktorn ger lätta stimuleringar i specifika punkter på ryggen. Med stöd av andningen tränas kroppen att hitta bättre lösningar.

På KiropraktorHälsan använder vi oss av dessa tekniker främst i gruppträningen men även i syfte till avslappning i samband med vanliga kiropraktorbesök.

Här hittar du oss

Kiropraktorhälsan i Nyköping
Slottsgatan 23
611 32 Nyköping

Legitimerade av Socialstyrelsen

lkrLogo  CollegeLogo